Steg för steg

Kontakta oss

Smart lagring – Steg för steg

1 Anmäl ditt intresse redan idag

Det första du gör är att anmäla ditt intresse som kund – detta är naturligtvis helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting.

2 Beräkna ditt behov

I vår smarta volymkalkylator kan du enkelt beräkna hur mycket utrymme du behöver, och en ungefärlig kostnad för dina magasineringsbehov.

3 Boka tid

Nu är det dags att boka tid. Vi har in- och utlämning på helgfria torsdagar mellan kl 11.00 till 19.00. Våra begränsade öppettider är en av anledningarna till att vi kan hålla så låga priser. Du kan så klart även in och hämta ut dina prylar vid andra tillfällen, men då debiterar vi en timkostnad på 500 kronor. Tid bokar du här.

4 Lämna dina pryla hos oss

Antingen så kommer du själv med det som skall magasineras eller så anlitar du ett transportföretag eller en flyttfirma som levererar till oss i Kungsängen. När dina prylar kommer till oss så ”checkar” vi in dem. Detta innebär att vi placerar på pall, i träboxar eller i vagnar och sätter upp en lagerlista för allt det som tillhör dig. Därefter placerar vi detta i vårt magasin.

5 I tryggt förvar

Rörelselarm, brandlarm och kameraövervakning är självklara säkerhetssystem. Dina prylar magasineras i vårt torra varmlager och vi har dessutom kallager för uteserveringar och andra objekt lämpliga för det.

När du har lämnat in dina prylar får du en kopia av lagerlistan och en faktura på mailen. Du betalar kvartalsvis i förskott.

Försäkringar kan tecknas genom Cheapstorage och du kan också välja att använda din vanliga hemförsäkring. Anmäl bara till försäkringsbolaget att du har dina prylar hos oss.

6 Hämta ut

När du vill ta ut delar av dina prylar eller avsluta din magasinering hos oss är det bara att beställa tid för uthämtning. Du anger också om du vill hämta ut allt eller bara delar av dina prylar. Självklart kan du också lämna in mer saker som ska magasineras.