För företag

Kontakta oss

Ett smartare lager för ditt företag

Lagerutrymmen är sällan högsta prioritet för Sveriges företag. I stället vill man ju få plats för fler restauranggäster eller arbetsplatser. Men konsekvensen av det blir överfulla förråd och lagerutrymmen – där saker lätt förstörs eller försvinner. Så behöver det inte vara, för nu kan ditt företag ha sitt eget närlager hos Cheapstorage.

Här är några tillfällen då ett närlager hos Cheapstorage kan vara en extra bra idé.

 

  • FÖR ATT HANTERA DINA SÄSONGSRELATERADE BEHOV. jul- och påskprydnader trycks ofta in någonstans när helgerna är över, och uteserveringarna tar upp plats i trånga korridorer eller överfulla förrådsrum. Många butiker har också säsongsbetonade varor som sparas mellan årstiderna och tar upp onödig plats i det egna lagret.
  • NÄR FÖRSÄLJNINGEN ÄR PÅ TOPP. Vanligtvis kanske du har nog med lagerutrymme, men under till exempel julrushen blir det lätt trångt bakom kassan. Nu kan du göra dina stora julinköp utan problem och lagra det som inte får plats hos oss.
  • SOM FÖRRÅD FÖR DIN MÄSSUTRUSTNING. Mässutrustning är ofta dyr, ömtålig och skrymmande, och används bara några gånger om året. Så låt Cheapstorage ta god hand om den emellan mässorna.
  • SOM NÄRFÖRRÅD FÖR FÄLTSÄLJARE. När dina fältsäljare snabbt behöver kunna fylla på material utan att beställa eller hämta på huvudlagret.
  • NÄR DU SKA FÖRVARA ALL DIN BOKFÖRING. I sju år måste kvitton, verifikationer och bokföring sparas. Skicka den till oss på Cheapstorage så sorterar och arkiverar vi in den i rätt ordning. Vi kan till och med destruera dokumenten när de fyller sju år om du så vill.
  • SOM EXTRALAGER ÅT HANTVERKARE OCH BYGGFIRMOR. Skrymmande kakel, virke och målarfärg – det blir lätt material kvar efter ett uppdrag. I väntan på att rätt tillfälle uppstår att använda det igen så kan du lagra det hos Cheapstorage.