Vi bjuder på flytten

Kontakta oss

GRATIS PICUP SERVICE i Kungsängen, Bro och Järfälla

Förutsättningen är att ni lagrar minimum 6 m3 i 6 månader och att ni med era vänner, släkt etc lastar allt till vår chaufför på lastbilen. Du som bor längre bort kan nedan se vår tariff nedan för vår PicUp Service.
Erbjudandet avser bohag och riktar sig till privatpersoner.

Så här går det till
Vi gör upp om en tid, där ni är på plats och hjälper till att lasta upp på lastbilen. Ni skall ha burit ned bohaget så nära som möjligt till den plats bilen kan ställa sig. Vi skickar en man och bil som hämtar allt och kör det till vårt lager i Kungsängen. En förutsättning för detta fantastiske erbjudande är att ni själva lastar till vår chaufför på lastbilen och den andra förutsättningen för erbjudandet är att det handlar om en volym som är mer än 6 kubikmeter i minimum 6 månader.

Skulle ni vilja avsluta tidigare än 6 mån så går detta bra men då debiterar vi den tid som upphämtningen tog med 875 kr / tim inkl moms

Prislista PicUp service
Norrort / Västerort 650 – 1950 kr

City innanför tull 1250 – 1950 kr

Söderort 1250 – 3000 kr

Alla priser inkl moms och exakt kostnad får du när vi vet din sdress för upphämtningen och hur mycket som skall hämtas.

Så här ser vår prislista ut
Vi tar betalt per kubikmeter vilket medför att du inte betalar en enda krona för luft utan enbart för den volym som upptages. Nedanstående priser är per kubikmeter och månad, inklusive moms.

  • Upptill 10 kubikmeter – 125 kronor
  • Mellan 10 och 20 kubikmeter –119 kronor
  • Mellan 20 och 30 kubikmeter – 113 kronor
  • Mellan 30 och 40 kubikmeter – 106 kronor
  • Mer än 41 kubikmeter – 100 kronor

För att få en uppfattning om volym så motsvarar åtta flyttkartonger ungefär en kubikmeter. Gå in på vår volymberäknare och räkna ut hur mycket du sparar per månad genom att flytta till oss. Du kan välja att betala per månad, per kvartal eller längre perioder. Vi heter CHEAPSTORAGE för att det skall vara billigt att magasinera och vi kan hålla dessa låga priser för att vi har begränsade öppettider.